U bent hier

Vriendenkring

Het oprichten en instandhouden van een koor kost veel tijd, geld en inspanning. Dat geldt in het bijzonder wanneer het streven is een "Engels niveau" te bereiken, waarbij niet de commerciële maar de artistieke doelen uitgangspunten zijn. We willen u laten genieten van de muzikale schoonheid van de muziek.

Voor de mannen is de muzikale vorming in het mannenkoor van onschatbare waarde voor hun algehele ontwikkeling.
Voor de instandhouding van het koor kunnen we echter niet zonder uw financiële ondersteuning. Wanneer u op de één of andere manier enthousiast bent geraakt voor wat het koor voor ogen staat en onderneemt, stellen we het zeer op prijs wanneer een jaarlijkse financiële bijdrage (minimaal € 30,-) wilt leveren. We zijn u daarvoor bijzonder erkentelijk. U steunt hiermee o.a.: de aanschaf van koormuziek, de aanschaf en het onderhoud van koorkleding en andere activiteiten die voor de vorming van de jongens van belang zijn. 

Als vriend van Voce Caelesti houden we u op de hoogte van de activiteiten en de concertagenda. Daarnaast kunt u als vriend jaarlijks een openrepetitie van het koor bijwonen. Voor alle optredens in eigen beheer bieden wij u als lid van de Vriendenkring vijftig procent korting op de toegang. 

Stuur ons een mailtje met uw gegevens en wij doen de rest voor u.   

Hopelijk mogen we jullie talrijk verwelkomen!

De Vrienden van Voce Caelesti.